Om mig

Jeg er oprindeligt uddannet pædagog og har efterfølgende taget en 4-årig uddannelse til Psykoterapeut MPF. Jeg er uddannet fra Hildebrand Instituttet, som er en reflektor godkendt uddannelse. Herudover er jeg uddannet spædbarnsterapeut fra Institut for Spædbarnsterapi og har desuden en efteruddannelse i parterapi fra Institut for Parterapi, der teoretisk og metodisk tager afsæt i EFT - emotionsfokuseret parterapi.

Jeg har flere kurser indenfor bl.a. neuroaffektiv ledelse og mentalisering i arbejdet med udsatte familier.

Jeg arbejder ud fra en psykodynamisk og systemisk tilgang, og desuden er mentaliseringsbaseret og tilknytningsbaseret terapi mine inspirationskilder.

Min praksiserfaring har jeg fra observations- og behandlingsbørnehjem i Nuuk, Grønland, hvor målgruppen var børn og unge, der af flere grunde ikke kunne bo hjemme.

Derudover har jeg i kommunalt regi erfaring med arbejdsområder som stress, angst, depressioner, sorg, traumer, parforholdsproblemer, kriser, samt problemstillinger ift. forældreliv og familieliv - herunder fødselsdepressioner.

Jeg er medlem af Psykoterapeutforeningen. Jeg arbejder efter de gældende etiske regler og har tavshedspligt vedrørende alle personlige forhold, som jeg bliver bekendt med under terapien.

Ring

 

Mail

Vi benytter Cookies
Vi og vores samarbejdspartnere benytter teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder: funktionalitet, statistik og marketing.

Ved at trykke "Accepter" giver du samtykke til alle disse formål.

OBS: Din accept vil blive gemt i de næste 365 dage.