Individuel terapi

Der er mulighed for individuel terapi til børn, unge og voksne. Ved den første samtale finder vi sammen ud af, hvad problemstillingen er, og hvordan det vil give mening at arbejde med denne.

 

Terapi til børn

Det terapeutiske rum, giver barnet mulighed for at tale med en uden for familien. En der kan støtte barnet og give barnet en oplevelse af at have et frirum, uden forventninger eller pres.

I terapien får barnet mulighed for at sætte ord på det, der er svært, samt skabe mening og alternativer til det der er svært for barnet. Børn kan have stor gavn af et terapeutisk forløb, fx ved forældres skilsmisse, mobning, sorg, stress, angst, krise o.l.

 

Terapi til unge

For mange er ungdommen en vanskelig tid. Mange unge føler de står overfor mange muligheder, men også overfor mange valg, beslutninger og forventninger, der kan være svære at navigere i. Formålet med terapien er at give den unge nye perspektiver og et nyt håb, hvor den unge tillægges en betydning for at være den de er, hvor deres tanker og meninger er værdifulde. Unge kan have gavn af et terapeutisk forløb, fx ved forældres skilsmisse, sorg, stress, angst, krav, usikkerhed, krise, eksamen, uddannelsesvalg o.l.

 

Terapi til voksne

Voksenlivet kan have sine udfordringer. Et terapeutisk forløb vil give mulighed for en forandring af uhensigtsmæssige symptomer og reaktioner i dit liv. Voksne kan have gavn af et terapeutisk forløb i svære perioder, der kan opstå i voksenlivet, fx opvækstvilkår, skilsmisse, sorg, ulykke, krise, lavt selvværd, stress, angst, depression, nybagt forældreskab osv.

Ring

 

Mail

Vi benytter Cookies
Vi og vores samarbejdspartnere benytter teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder: funktionalitet, statistik og marketing.

Ved at trykke "Accepter" giver du samtykke til alle disse formål.

OBS: Din accept vil blive gemt i de næste 365 dage.