Parterapi

Parterapi er en mulighed for udvikling og kontakt, også der hvor drømmene om et fælles liv er udfordrede. Et parterapeutisk forløb starter med en fælles samtale, herefter en individuel samtale med jer hver, og efter denne vil jeg have et bud på den bedste plan for Jer. Parterapi har vist sig at være mest effektiv, hvis der er korte intervaller mellem samtalerne i starten af forløbet, og den individuelle samtale er med til at øge effektiviteten og fokuseringen af parterapien.

Sidder I fast? Er der ofte konflikter og skænderier? Oplever I tvivl og uro? Er der, eller har der været utroskab, eller tanker herom? Er der jalousi? Er Jeres parforhold gået i stå? Er der mangel på kommunikation? Kæmper I med tvivl om, hvorvidt I vil kunne finde hinanden igen?

Parterapi henvender sig bredt - til par i krise, par i udvikling, par i forandring, parforhold der er fastlåst, par i magtkampe, par der er nybagte forældre - til par med behovet for, eller lysten til at skabe et rum for udvikling.

Uanset hvad, der belaster Jeres forhold, kan det være godt med nogle samtaler, hvor Jeres parforhold er i fokus. Min hensigt og fokus er Jeres parforhold, og mit ønske er, at I gennem samtaler kan få kontakt med hinanden igen, således I kan blive et stærkt team, der kan håndtere de problemstillinger og mønstre, der indimellem kan få Jer til at sidde fast og som I oplever præger Jeres parforhold uhensigtsmæssigt.

Ring

 

Mail

Vi benytter Cookies
Vi og vores samarbejdspartnere benytter teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder: funktionalitet, statistik og marketing.

Ved at trykke "Accepter" giver du samtykke til alle disse formål.

OBS: Din accept vil blive gemt i de næste 365 dage.